Liviu Dragnea nu face nici 2 lei în faţa lui Ponta

Liviu Dragnea nu face nici 2 lei în faţa lui Ponta

De când a devenit şef la PSD (şi reformează partidul), fostul preşedinte de Consiliu Judeţean şi membru PD Liviu Dragnea tot pozează. Ba şi-a mai făcut şi pagină de Facebook, să pozeze mai bine… Numai că rezultatele sunt fix pe măsura notorietăţii!

Exact ca pupilul său de la Iaşi, primarul Mihai Chirica, Liviu Dragnea se chinuie efectiv pe Facebook. Încearcă să arate că este în contact cu lumea, se agită să informeze, să devină popular… ce mai, face tot ce este învăţat că trebuie să facă în mediul virtual. Numai că rezultatele… Pauză!

Citeşte şi „Iaşiul râde în hohote. Tehnocratul Mihai Chirica a ajuns şef la PSD!”

Am analizat puţin pagina de Facebook a şefului PSD şi am constatat că este atât de popular la el acasă încât Victor Ponta îl bate chiar şi când joacă în deplasare. Aşadar, Dragnea postează şi postează şi se agită şi se tot frământă şi reuşeşte, cu greu, să adune câteva like-uri. Arată că luptă, caută soluţii, vorbeşte partidului şi electoratului… şi tot câteva like-uri adună pe o postare. În schimb, la un moment dat, adică pe 9 septembrie, pune o poză cu el şi cu Victor Ponta şi scrie „Victor Ponta a venit aseară la mine acasă”! Surpriză! Poza în care apare Ponta a adunat peste 9.000 de like-uri şi peste 1.300 de distribuiri (cam cât 15 postări în care apare doar Liviu Dragnea). Şi uite aşa am înţeles de ce Liviu Dragnea nu-l suportă pe Victor Ponta… Păi, cum să-l suporţi când te bate la popularitate de te ascultă facebook-ul cu urechea! Şi, pe deasupra, şi pe terenul tău!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.