Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu au fost invitaţi la parada militară de 1 Decembrie

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu au fost invitaţi la parada militară de 1 Decembrie

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

Cu alte cuvinte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu au fost invitaţi nici la paradă, nici la recepţie, cunoscute fiind problemele lor cu justiţia!

Preşedintele PRU: „Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate”

Parada militară va fi organizată de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, de la ora 11,00.

Vor fi defilări ale detaşamentelor de militari din cadrul MApN, MAI, SRI, dar şi de militari din ţări partenere.

Parada militară este organizată în contextul centenarului intrării României în Primul Război Mondial, motiv pentru care va fi centrată pe prezentarea de tehnică militară esenţială în dotarea sistemului naţional de apărare.

Al doilea moment al manifestărilor dedicate Zilei Naţionale, zilei de 1 Decembrie, reprezintă recepţia de aici, de la Palatul Cotroceni. Această recepţie va începe la ora 18,00 şi va fi găzduită de preşedintele României, dl Klaus Iohannis”, a indicat Dobrovolschi.

La parada militară au fost invitate 600 de persoane, iar la recepţie – 500 de persoane.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.