Liviu Dragnea spune că nu s-a certat cu Ponta, dar şi-a pus aghiotantul să-l atace!

Liviu Dragnea spune că nu s-a certat cu Ponta, dar şi-a pus aghiotantul să-l atace!

Liviu Dragnea, liderul social-democraţilor, a declarat duminică, 11 septembrie, la Țebea, că întâlnirea pe care a avut-o zilele trecute cu Victor Ponta a fost una relaxată, spunând, totodată, că nu se poate vorbi de împăcare, deoarece nu s-a certat cu fostul premier!

Prezent la Serbările Naţionale de la Ţebea, manifestări dedicate comemorării lui Avram Iancu, Liviu Dragnea a declarat că discuţia pe care a avut-o cu Victor Ponta a fost una „relaxată” şi că i-a propus acestuia să prezinte partea de finanţe publice din programul de guvernare ce a fost pregătit de PSD. Întrebat dacă a fost o întâlnire de „împăcare”, Dragnea a precizat că nu se poate vorbi de aşa ceva, întrucât nu s-a certat cu Victor Ponta. „Nu putem vorbi de împăcare, că nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte inteligentă, amândoi”, a răspuns Dragnea.

Interesant este faptul că în urmă cu o săptămână (aproximativ), vicepreşedintele PSD Mihai Chirica (primarul Iaşiului), aghiotant sau locotenent (cum vreţi să-i spuneţi) al lui Dragnea, lansa un atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta: „Mă gândeam în timp ce vorbea domnul Grecu, la probele ce vor avea loc, cele 9 probe pe parcursul etapei Iaşi, ce-ar fi fost Cioca-Boca dacă nu s-ar fi răsturnat Ponta acolo. Cine ar fi auzit de acea localitate… Şi cred că am asistat la prima cădere aşa, pe traseul biblic al fostului premier. Iar ce s-a întâmplat în Bucureşti a fost ultima. Am dat-o aşa într-un spaţiu mai plăcut… aşa de glumă”.

Între timp, pentru atacul său, Mihai Chirica a fost răsplătit de Liviu Dragnea cu şefia Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD. Aşa că ne este greu să credem acum că toate sunt bune şi frumoase între liderul PSD şi fostul premier al României. Oricum, pentru cultura generală a lui Dragnea (asta în cazul în care se mai gândeşte să-şi pună aghiotanţii să-l atace pe Victor Ponta) publicăm mai jos rezultatele ultimului sondaj privind încrederea de care se bucură unii politicieni în rândul electoratului.

Sondajul, realizat de „Avangarde” şi publicat la începutul lunii august arată că Victor Ponta conduce în topul încrederii (cu 42%), fiind urmat de Gabriela Firea (41%), Călin Popescu Tăriceanu (40%), Klaus Iohannis (35%), Ecaterina Andronescu (34%), Dacian Cioloş (34%), Nicolae Bănicioiu (32%). Şi, ca să vedeţi cât de bine stă Liviu Dragnea în acest top, vă putem spune că… nici măcar nu a fost măsurat!

Aşa că, dragă Liviule, data viitoare când mai vrei să-şi răsplăteşti aghiotanţii, pune-i să facă altceva, nu să-l atace pe Victor Ponta. Nu de alta, dar efectul de bumerang te poate oricând lovi în moalele capului (asta dacă nu o face justiţia între timp)!

Citeşte şi „Parada clişeelor despre educaţie”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.