Locuri de muncă disponibile pentru botoșăneni

Locuri de muncă disponibile pentru botoșăneni

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a anunțat că sunt aproape 200 de locuri de muncă vacante, la începutul anului 2018.

În mediul privat, cele mai multe oferte sunt la nivelul salariului minim pe economie, singurele salarii generoase fiind cele din sistemul bugetar sau în companiile de stat.

Posturi de consilieri în administrația publică (principal) sunt anunțate de Primăria Botoșani, salariile depășind în acest caz 4.000 de lei, condiția importantă fiind cea a vechimii (5 ani). Aceleași posturi, dar de rang superior, tot în cadrul Primăriei Botoșani, sunt recompensate cu salarii de peste 5.100 de lei.

La Spitalul Județean de Urgență Mavromati este scos un post de farmacis, ce va fi remunerat cu 2.600 lei.

Salariile din sistemul bugetar sunt la fel de atractive și în mediul rural. Astfel, Primăria Dângeni oferă un salariu de 5.000 de lei pentru un post de administrator public și 2.250 unui inspector de specialitate în administrația publică.

Și Filarmonica de Stat Botoșani scoate la concurs un post de referent, care va fi retribuit cu un salariu de 3.737 lei, cu condiția unei vechimi de minimum 3 ani, dar cu studii medii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.