Locuri de muncă în Portugalia pentru moldoveni

Locuri de muncă în Portugalia pentru moldoveni

În luna ianuarie 2018, au loc două preselecţii pentru ocuparea a 300 de locuri de muncă în Portugalia la cules de zmeură, acolo unde sunt aşteptaţi cei din zona Moldovei interesaţi de munca în domeniul agricol. Acestea vor avea loc la Roman, pe 17 ianuarie şi Brăila pe 19 ianuarie, iar cei selectaţi vor fi angajaţi la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie.

Durata contractului este de aproximativ trei luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea efectuării orelor suplimentare.

Angajatorii solicită ca participanţii la cele două târguri să nu aibă cazier, să fie apte pentru munca la câmp, iar persoanele cu experienţă în agricultură sau în recoltarea zmeurei, precum şi cei care au mai muncit în sere au un avantaj.

Salariile variază între 603 euro pe lună pentru cei care nu efectuează ore suplimentare, respectiv 1199 euro pentru cei care vor efectua ore suplimentare, lefurile fiind brute.

Unul dintre agenţii economici care recrutează personal oferă alocaţie de hrană de 4,52 euro pe zi, aceasta fiind plătită în ziua încasării salariului. Cunoaşterea limbii străine constituie un avantaj dar nu este obligatorie, iar dosarele pot fi depuse până pe 15 ianuarie.

Un comentariu la "Locuri de muncă în Portugalia pentru moldoveni"

  1. Ion   02/03/2018 at 9:34 pm

    sînt deja în portugalia şi caut de lucru

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.