Locuri de muncă în străinătate pentru botoşăneni

Locuri de muncă în străinătate pentru botoşăneni

Botoşănenii care doresc să muncească în străinătate, au la dispoziţie 200 de locuri de muncă în Danemarca şi Portugalia, fiind căutaţi cei care doresc să muncească în domeniul agricol la cules de mazăre.

Cei selectaţi vor munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, contractul încheindu-se pe perioadă determinată între lunile iunie-octombrie anul viitor pentru Danemarca şi marţie – iunie pentru Portugalia. Programul de lucru este de 30-40 de ore, şase zile pe săptămână, iar cei care optează pentru Danemarca vor fi cazaţi în rulote care iar tariful este de 8 euro pe zi , aici fiind incluse şi utilităţile. Angajatorul pune la dispoziţie şi mijloc de transport, biletul fiind de 1,5 euro de persoană, dar angajatul se poate deplasa către locul de muncă şi pe cont propriu.

Cei care vor prefera să muncească în Portugalia vor fi cazaţi în case, iar chiria nu va depăşi 120 de euro aici fiind incluse şi utilităţile.

Salariul oferit de angajatori este de 0,6 euro pe kilogram cules în Danemrca în timp ce în Portugalia salariul minim este de 700 euro brut plus alte bonusuri în funcţie de cantitatea culeasă de fiecare persoană în parte.

Printre cerinţe se află cunoaşterea limbii engleze la nivel minim precum şi adaptarea la muncă fizică grea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.