Locuri de muncă în sudul Londrei

Locuri de muncă în sudul Londrei

Londra caută infirmieri pentru îngrijirea bătrânilor, salariul fiind de 8 lire sterline pe oră. În plus, se acordă bonusuri. Interviul se va face prin Skype.

Un anunț al companiei de recrutări Nursing MP Recruitment promite salarizare de 8 lire pe oră, un job full time, contract pe perioadă nedeterminată, 37 de ore pe săptămână plus ore suplimentare plătite, în medie 50 de ore pe săptămână și bonusuri de weekend pentru cupluri de infirmieri fără experiență care doresc să lucreze în sudul Londrei, în Sutton, Surrey.

Se promite ajutorul pentru găsirea unei cazări sub prețul pieței, în apropierea locului de muncă, cu toate cheltuielile incluse, oferă și masa în timpul orelor de program, contribuție la sistemul de pensii, asigurare medicală, suport pentru adaptarea întregii familii, 6 săptămâni pe an de concediu plătit, training și uniforme gratuite.

Interviul se face direct cu managerul britanic, prin Skype sau telefon, căutându-se persoane dispuse să acorde îngrijire personală vârstnicilor, care să stea cu ei și să îi ajute să își ia medicațiile.

Se cere doar un nivel conversațional al limbii engleze, B1, și experiența în îngrijire e doar un avantaj, nefiind obligatorie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.