Locuri de muncă pentru ieșeni

Locuri de muncă pentru ieșeni

Pentru perioada 8-15 noiembrie, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM) a anunțat că există un număr de 1.063 locuri de muncă libere.

Oferta cuprinde 66 de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare şi 997 de posturi pentru persoanele cu studii medii sau minime. Printre firmele care caută să angajeze în această perioadă se numără Greenfiber, care caută electrician, Palas (ajutor bucătar, ajutor ospătar, bucătar şi cameristă), Hotel Unirea (bucătar), Hotel Hilton (cameristă şi bucătar), Breazu Rezidence (montator rigips, fierar betonist, dulgher, electrician în construcţii, faianţar, inginer în instalaţii), Salubris (agent veterinar şi electrician), Veolia (electrician) şi Conest (faianţar, lăcătuş mecanic, şofer auto, sudor şi zidar pietrar).

Sunt disponibile 424 posturi în servicii, dintre care 85 în comerţ, 93 în hoteluri şi restaurante şi 246 în alte activităţi de servicii. Mai sunt vacante 219 de posturi în confecţii, 277 în construcţii, 116 în industrie, 19 în Sănătate şi Asistenţă Aocială şi 8 în Agricultură şi Silvicultură.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.