Lovitură grea dată contrabandiștilor din Suceava

Lovitură grea dată contrabandiștilor din Suceava

Polițiștii de frontieră suceveni au găsit în casa unei sucevence din localitatea Nisipitu 41.870 de pachete de țigări de contrabandă, , de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 500.000 de lei.

O echipă operativă formată din lucrători de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina și de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, s-a deplasat la gospodăria Elenei O., în vârstă de 42 de ani, și pentru că femeia nu a permis accesul oamenilor legii în curtea casei, s-a decis supravegherea imobilului până la emiterea unui mandat de percheziție. După scurt timp, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Rădăuți, polițiștii de frontieră au efectuat un control în gospodărie și au descoperit, în două garaje și într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, peste 80 de colete cu țigări de contrabandă. Țigările și autoturismul au fost transportate la sediul Sectorului Brodina, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 41.870 de pachete de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Lucrătorii de la graniță i-au întocmit proprietarului imobilului lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, lucrare care a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea soluționării legale.

Țigările, în valoare de aproximativ 500.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul Mitsubishi Pajero, evaluat la 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina, a precizat comisarul-șef Poroch-Serițan.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.