Lupu și Stanciu au arătat cine conduce PSD Iași

Lupu și Stanciu au arătat cine conduce PSD Iași

Dacă v-ați întrebat de ce viceprimarul cu vise de primar Mihai Chirica merge, așa, oleacă mai greu și nu prea se mai poate așeza pe scaun, vă putem da noi răspunsul. Joi, 21 aprilie, micuțul Chirica și-a luat-o iar de la greii Victorel Lupu și Cristi Stanciu, care i-au arătat, pentru a nu știu câta oară, cine sunt șefii PSD.

Întruniți pentru a valida lista de propuneri pentru Consiliul Județean, adevărații oameni politici din PSD Iași i-au predat micului vice Mihai Chirica o lecție de politică pe care acesta din urmă nu o va putea uita prea ușor.

După ce a cerut la București 8 locuri pe lista pentru Consiliul Județean și a fost refuzat, mai mult sau mai puțin politicos, Chirica a crezut că-i poate păcăli pe greii PSD Victorel Lupu și Cristi Stanciu. Așa se face că, în plină ședință, Chirică s-a ridicat și a propus să schimbe singurul numele de la municipiu acceptat de cei de la județ pe listă, în speță Marius Ostaficiuc. Noua propunere a lui Chirica: Gabriel Surdu, actual viceprimar și mare trădător politic, cam la fel ca toți cei de seama și anii lui. Marea mutare, gândită de strategii lui Chririca de săptămâni, s-a dovedit însă un eșec total, propunerea fiind respinsă cu sunete pe care ne este extrem de greu să le reproducem aici…

Văzând crunta înfrângere pe care a suferit-o (este măcar a cincea de când a fost numit vicepreședinte PSD la nivel național), Mihai Chirica și-a luat coada între picioare și a părăsit sala, jurând în bărbiță răzbunare. Mișcarea a fost, însă, una bruscă și din această cauză nu prea mai poate merge bine și nici nu prea mai poate sta pe scaun… Dar, suntem siguri că o să-i treacă după ce va pierde alegerile pentru Primăria Iași!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.