Mai multe parcări cu plată în Botoșani

Mai multe parcări cu plată în Botoșani

În municipiul Botoșani ar putea fi înființate noi parcări cu plată, după ce conducerea societăţii Eltrans a prezentat municipalităţii un raport la şase luni de administrare a acestor parcări.

Raportul include mai multe propuneri de investiţii, printre care şi înfiinţarea unor noi parcări cu plată, cu achiziţionarea parcometrelor de către Eltrans.

Prima zonă unde vor fi montate parcometre este parcarea subterană şi supraterană de la Piaţa Centrală, care urmează a fi preluată în administrare de Eltrans.

„Luăm în discuţie şi locurile create în alveole pe tronsonul sens giratoriu Bazar (intersecţia Ion Pillat – Calea Naţională), până la Piaţa Mare pentru că sunt locuri amenajate în domeniul privat prin crearea de alveole şi doar acestea pot fi trecute într-un statut de parcări cu plată. Cu plată va fi şi parcarea de pe strada George Enescu, respective alveolele create în dreptul magazinului Profi, până la intersecţia Bucovina – George Enescu, dar şi parcarea de lângă fostul Cinematograf Luceafărul”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al Botoșaniului.

Cosmin Andrei a menționat că Eltrans va dota şi cele două parcări din Griviţa şi Primăverii, ce figurează ca fiind cu plată, însă parcometrele sunt defecte.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.