Manelistul candidat la Primăria Iaşi

Manelistul candidat la Primăria Iaşi

Viorel Blăjuţ. Este un nume care poate face cinste Iaşiului sau o altă piatră de moară legată de istoria extrem de zbuciumată a acestui frumos oraş Moldav? În aparenţă, răspunsul ar fi greu de dat, însă, în realitate, lucrurile sunt extrem de simple.

Dacă aveţi puţină răbdare şi vă uitaţi la poza pe care candidatul Blăjuţ o tot plimbă prin oraş şi pe online pentru a se promova, veţi înţelege că acest om nu are cum să fie ales primar al Municipiului Iaşi niciodată în viaţa sa. Îmbrăcat într-o cămaşă în pătrăţele şi cu blugi, Blăjuţ vrea să pară un om normal, ieşit din mijlocul unei societăţi care apelează la o costumaţie lejeră atunci când se duce la muncă, iese la plimbare sau merge într-un bar. Sunt, însă, câteva aspecte care nu concordă cu această ideea şi care-l pun pe acest fals om normal într-o lumină nefavorabilă. În primul rând, are cămaşa suflecată, ceea ce presupune un suprem gest de manelist. În al doilea rând poartă la mână un ceas gigant (nici nu contează cât costă), sfidător, care-l scoate repede din rândul oamenilor normali şi-l aruncă în aceeaşi tagmă a maneliştilor sfidători prin opulenţa lor. Apoi, omul a vrut să fie cool şi şi-a lăsat un cioculeţ, aşa de fentă, pentru a avea trecere şi la votanţii de sex feminin… În realitate, dacă-l asociem puţin şi cu tenul măsliniu, obţinem imaginea completă a şmecheraşului care s-a ajuns şi crede că poate obţine voturile cetăţenilor.

Pentru cultura generală a lui Blăjuţ, în cazul în care va mai dori să candideze şi peste 4 ani, trebuie să-i spunem că oamenii îi apreciază pe şmecheri, dar pe şmecherii îmbrăcaţi în costum, nu pe cei cu blugi şi cămaşă în pătrăţele. Apoi, într-adevăr, mulţi oameni îi apreciază pe manelişti, dar numai la nunţi, botezuri, beţii, cumetrii etc… Niciodată nu-i apreciază atunci când îi văd pe stradă, deoarece imaginea lor reală le creează scârbă. Dacă nu credeţi, faceţi o cercetare psihologică şi vă veţi convinge!

Respectul oamenilor nu se câştigă îmbrăcându-te în blugi şi cămaşă. Iar votul lor, cu atât mai puţin! Imaginea de manelist poate avea, e drept, adepţii săi, dar nu atât de mulţi încât să te facă primar al celui mai mare oraş din Moldova.

Aşa că, domnule deputat Viorel Blăjuţ, poate mai învăţaţi câte ceva şi vă pregătiţi pentru alegerile din 2020. Nu de alta, dar e păcat să cheltuiţi atâţia bani degeaba.

viorel-blajut-suflecat

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.