Manolache vrea să-l dea jos pe Maricel Popa

Manolache vrea să-l dea jos pe Maricel Popa

Mircea Manolache, înlocuit în consiliul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică la ultima şedinţă a consilierilor judeţeni, a contestat hotărârea adoptată cu o săptămână în urmă de colegii săi.

În contestaţia depusă la Instituţia Prefectului, liderul UNPR Iaşi enumeră mai multe prevederi legislative şi motive pentru care consideră nelegală decizia de înlocuire a sa din ATOP şi îi solicită prefectului să analizeze „anularea/ revocarea HCJ 275/ 25 iulie 2018“.

La ultima şedinţă a Consiliului Județean, Mircea Manolache a fost înlocuit cu colegul său de partid Iulian Tărăboanţă în urma unui vot în unanimitate.

„Nu mă deranjează, doar e colegul meu de partid“, a afirmat Manolache. Acesta a afirmat că Maricel Popa conduce doar cu numele și a reluat ideea pe care a enunţat-o public încă înainte de înlocuirea sa din ATOP, şi anume că Popa ar trebui înlocuit de la conducerea CJ. Manolache a precizat că va cere permisiunea Primăriei Iaşi să instaleze un cort în faţa Casei Pătrate pentru a strânge semnături în acest scop. Din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică fac parte 15 persoane: 6 consilieri judeţeni, 4 reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, subprefectul, directorul Poliţiei Locale şi reprezentanţi ai comunităţii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.