Mare atenţie la salatele de la McDonald’s

Mare atenţie la salatele de la McDonald’s

Un sfat: dacă ţineţi la silueta şi sănătatea dumneavoastră, nu vă lăsaţi păcăliţi de salatele de la McDonalds, se afirmă pe 7sur7.be.

S-a întâmplat vreodată să aruncaţi o privire dispreţuitoare hamburgerilor de la McDonalds şi să optaţi pentru o salată de la acelaşi fast food? Dacă aţi făcut acest lucru, în mod normal ar trebui să vă felicităm. În realitatea însă, această alegere nu a fost deloc utilă pentru sănătatea dumneavoastră. Conform CNS News, salata conţine mai multe calorii decât un Big Mac dublu!

Analiza celor de la CBS News s-a bazat tocmai pe cifrele prezentate de lanţul de fast food-uri. Astfel, în cazul unei salate Cesar cu parmezan, pui crocant şi sos „Asiago”, mâncaţi nu mai puţin de 730 de calorii. Un burger conţine „doar” 680 de calorii!

Salata pe bază de varză este şi mai bogată în lipide (53 g, spre deosebire de un burger – 38 g), dar şi în sare (1.400 mg contra 1.340 mg).

Medicii recomandă limitarea consumului de sodiu la 1.5000 mg pe zi. „Mâncând această salată, aţi consumat sare pentru o zi întreagă”, spune nutriţionistul Shaunna Lindzou. Ea explică, de asemenea, că, prin intermediul acestei salate, aţi consumat o treime din caloriile pe care ar trebui să le mâncaţi într-o zi!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.