Marele conducător al PSD Iaşi nu poate justifica 150.000 de dolari

Marele conducător al PSD Iaşi nu poate justifica 150.000 de dolari

Oamenii pe care viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica îi promovează pentru a pune mâna pe şefia PSD vasile-citea-si-sorin-iacobanIaşi şi a „reforma” partidul sunt plini de bube în cap.

După deputatul Sorin Iacoban, implicat în scandaluri stradale cu amanta şi în mega-scandalul naţional cu svastica postată pe internet în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, acum i-a venit rândul boxerului Vasile Cîtea să demonstreze că numai nişte oameni de nimic pot sta în jurul lui Mihăiţă  Chirica.

Într-un articol publicat de săptămânalul 7 est se arată că Vasile Cîtea nu poate justifica o avere de 150.000 de dolari, bani pe care i-a folosit pentru cumpărarea unui teren. Sesizată în acest caz, ANI va lua măsurile care se cuvin şi va trimite dosarul omului lui Chirica în instanţă.

Solicitat de jurnaliştii 7 est să explice provenienţa acestor bani, Cîtea a dat în bâlbâială, declarând: „Am cumpărat acel teren cu banii pe care îi aveam strânşi, cu banii luaţi din dividendele de la Red Point şi cu nişte bani împrumutaţi de la partenerii mei de afaceri”. Până aici totul este în regulă, numai că boxerul nu a trecut aceşti bani în declaraţiile de avere din 2008 încoace, fapt care îl aduce în atenţia ANI. În plus, în niciuna din declaraţiile sale de avere nu figurează „împrumuturi de la prieteni”. Deci, d-le Cîtea cum justificaţi cei 150.000 de dolari?

Vasile Cîtea şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. El este omul care se laudă pe unde poate (aşa cum poate, deoarece îi este foarte greu să lege două cuvinte) că a tranşat în biroul lui Liviu Dragnea problema alegerilor de la PSD Iaşi. Întrebarea este cum a reuşit să discute cu Dragnea, fiind de notorietate faptul că vocabularul lui nu conţine decât două cuvinte „Asta e!”

sursa foto: facebook.com

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.