Marele PSD Iaşi nu are liste de consilieri în toate localităţile din judeţ

Marele PSD Iaşi nu are liste de consilieri în toate localităţile din judeţ

Marele PSD, cel care vorbeşte despre 1 milion de locuitori în judeţul Iaşi şi despre o „viziune”, nu a reuşit să depună liste de consilieri pentru toate cele 98 de circumscripţii de la nivelul judeţului!

Conform Centralizatorului candidaturilor definitive pentru judeţul Iaşi, PSD a depus liste complete pentru alegerea consiliilor locale într-un număr de 87 de localităţi, în timp ce PNL a reuşit să depună liste complete pentru 90!

Situaţia este cu atât mai hilară pentru PSD cu cât micuţul partid intitulat ALDE, fără şefi şi fără simpatizanţi, a depus liste în 56 de localităţi (conform aceluiaşi centralizator), iar UNPR – în 41!

Ce ţi-e şi cu viziunile astea… mai ales atunci când sunt singure şi nu reflectă realitatea! Iar ăştia de la Biroul Electoral Central chiar nu au putut şi ei, aşa de amorul artei, să treacă acolo 98 în loc de 87? Ei nu ştiu că PSD este cel mai mare partid din Iaşi şi că are cel mai mare număr de simpatizanţi? Sau nu au fost impresionaţi de „1.000.000 de ieşeni. O singură viziune”?

Sursa: Anexa 2 – Modelul comunicării listelor complete de către Biroul electoral de circumscripţie judeţeană către Biroul Electoral Central (CENTRALIZATOR CANDIDATURI DEFINITIVE JUDEŢUL IAŞI)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.