Maricel Popa a rămas fără Cuc!

Maricel Popa a rămas fără Cuc!

Mare ghinion pe capul lui Maricel Popa. După ce că nu-i iese aproape nimic, acum a rămas și fără Cuc, Răzvan Cuc, ministrul care ar fi trebuit să vină la Iași și să vorbească despre autostrada Iași – Târgu Mureș.

Pe 29 septembrie, pe celebra-i pagină de Facebook, Maricel Popa anunța, cu mare tam-tam, printre cuvinte greu găsite: „Astăzi, la Suceava, a avut loc ședința Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat. Cu acest prilej am purtat discuții cu reprezentanții Executivului despre cele mai importante proiecte ale județului nostru și am primit promisiunea domnului ministru Răzvan Cuc că va veni la Iași, în perioada 12-13 octombrie, pentru a face public planul de abordare a proiectului Autostrăzii Unirii”.

Din nefericire pentru Maricel Popa (că noi nu mai credem în autostradă), pe 12-13 octombrie ministrul Cuc tocmai își dădea demisia din guvern și îl lăsa pe șeful interimar al PSD Iași cu buza umflată.

Ca să nu ne lungim, singurul ministru care își manifestase intenția de a mai contribui la îmbunătățirea imaginii lui Maricel Popa a ajuns să-l arunce pe acesta în neagra prăpastie a promisiunilor deșarte. Dar, să nu disperăm. Tot pe 29 septembrie, pe aceeași pagină de Facebook, Maricel Popa ne promitea: „În concluzie, se anunță o toamnă plină de întâlniri, discuții și proiecte de pe urma cărora cetățenii vor avea de câștigat!”maricel-popa-cuc

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.