Maricel Popa, discurs şi organizare de toată jena la alegerile PSD Iaşi

Maricel Popa, discurs şi organizare de toată jena la alegerile PSD Iaşi

Puţin adus de spate, cu o cămaşă cu aproape două numere mai mari şi cu ochii uşor ieşiţi din orbite, Maricel Popa s-a chinuit sâmbătă, 20 aprilie, să facă faţă primului test adevărat din viaţa sa: organizarea alegerilor la PSD Iaşi. L-a picat cu brio, din toate punctele de vedere: organizare, discurs, atenţie acordată invitaţilor, gestionarea protestelor şi aşa mai departe.

Participând la o competiţie în care alerga de unul singur, Maricel Popa, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, ar fi trebuit să arate în faţa şefilor că este stăpân peste Iaşiul pe care are pretenţia că-l conduce, însă nu a făcut altceva decât să demonstreze că este total depăşit de realităţile înconjurătoare. A alergat permanent ca un mieluşel în spatele lui Liviu Dragnea, iar când s-a pus problema să-şi scoată invitaţii din Teatrul „Luceafărul”, i-a pus în jalnica postură de a fi expuşi nu numai la înjurăturile protestatarilor, ci şi la nefasta „ocazie” de a se urca într-un microbuz care semăna destul de mult cu cele folosite de jandarmerie pe vremea în care Laura Codruţa Kovesi era şefa DNA.

Un alt aspect de toată jena ţine de faptul că Organizaţia Judeţeană Iaşi a PSD este singura din ţară care nu şi-a ales un preşedinte executiv!! Motivul a fost unul singur şi, cu siguranţă, l-aţi intuit: frica lui Maricel Popa de a nu-i lua cineva locul. Dar, acelaşi Maricel uită de o vorbă din străbuni „de ce ţi-e frică, de aia nu scapi”! Aşa că….

În ceea ce priveşte discursul distinsului Maricel Popa, acesta s-a încris în nota obişnuită a ambiguităţilor scrise de cuvântătorii lui: fad, plin de nonsensuri, cu multe cuvinte pe care săracul Maricel nu le-a putut pronunţa (ca să nu mai spunem că nu le-a putut înţelege)…. etc….

Din spusele lui Maricel Popa:

„După 3 ani de mandat la CJ, mi-am dat seama că oamenii vor fapte şi nu doar vorbe” (!). În naivitatea lui, Maricel Popa recunoaşte tot. Mă întreb, acum, de câţi ani va avea nevoie să înţeleagă faptul că nu are ce căuta la şefia Consiliului Judeţean sau a PSD!?

„În Iaşi mai avem kilometri de drumuri de pământ. Am avut şi am sechestru pe avere şi îi mulţumesc familiei pentru că mă întreţine (…)” Care-i, totuşi, legătura dintre drumurile de pământ şi sechestrul pe averea lui? Dar, probabil, în mintea celor care i-au scris cuvântarea există o legătură, nebănuită şi neintuită de muritorii de rând!

Mă opresc aici. Dacă aveţi răbdare, căutaţi pe YouTube bâlbâielile lui Maricel Popa. În ceea ce priveşte modul în care a organizat alegerile, aţi văzut cu toţii….

P.S. Dacă Gheorghe Nichita ar fi organizat alegerile la PSD aşa cum a făcut-o Maricel Popa, cu siguranţă nu ar mai fi ieşit din casă o lună!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.