Maricel Popa este „un neica-nimeni la București”!

Maricel Popa este „un neica-nimeni la București”!

Lipsa de putere a celor doi oameni care au condus sau conduc (interimar) PSD Iași are urmări dintre cele mai nefaste asupra dezvoltării județului.

De la Maricel Popa, actualul președinte al Consiliului Județean Iași și președinte interimar al PSD Iași, așteptările au fost mari, însă lipsa de viziune și de putere a acestuia au făcut ca toate speranțele să se ducă pe apa sâmbetei.

„Niciun teren de sport sau niciun spital nu vor fi reabilitate cu fonduri de la Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Dacă adăugăm acest lucru la umilința cu care am fost tratați de Guvern la alocările de bani la întocmirea bugetului național, unde, la fel, nu este prevăzut niciun leu pentru vreun proiect din Municipiul Iași, tragem concluzia că ieșenii au fost mințiți la alegerile locale sau parlamentare de către candidații PSD”, spune deputatul Marius Bodea într-un comunicat.

Se pare, însă, că la nivelul județului, lucrurile stau și mai prost. „Deși comunitățile din Iași au depus 689 proiecte de dezvoltare locală, cu o valoare ce depășește 770 milioane de euro, în județul nostru se vor face investiții din PNDL de doar 150 milioane de euro. Maricel Popa este degeaba în fruntea județului pentru că, deși servil față de șeful său Dragnea, este un neica-nimeni la București”, mai spune deputatul Bodea.

Din păcate, trebuie să-i dăm dreptate lui Marius Bodea, deoarece Maricel Popa este unul dintre cei mai slabi șefi pe care i-a avut județul Iași de-a lungul timpului. Nu are niciun proiect palpabil pentru Iași, în schimb se laudă tot timpul cu drumurile inutile pe care le face la București.

Din cauza lipsei de credibilitate și de putere, Maricel Popa a început să fie contestat și la șefia PSD Iași, tot mai mulți primari reproșându-i că nu este capabil să-i ajute să obțină fonduri pentru dezvoltare. Pe el, însă, nu-l interesează.

În mișcarea lui browniană pe holurile Consiliului Județean (pentru că pe la sediul PSD Iași nu a mai fost de mult), Maricel Popa se crede un mic zeu al politicii și administrației. În realitate, este, vorba lui Bodea, „un neica-nimeni la București”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.