Maricel Popa îşi caută un nou cuvântător!

Maricel Popa îşi caută un nou cuvântător!

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, ţine cu orice preţ să-şi îmbunătăţească imaginea… De fapt, el încearcă de prin iunie să facă acest lucru, numai că nu prea este ajutat!

Aşadar, sătul (şi-l înţelegem) de cuvântătorii pe care îi are şi care nu au reuşit să-i facă mai mult de 200 de „prieteni” pe Facebook, Maricel Popa s-a gândit să mai angajeze unul! Şi-o fi zis, probabil, că ăştia aduşi prin concurs sunt mai buni decât ăia adunaţi de prin oraş! Nu excludem însă, nici varianta în care nu mai are bani pentru actualii cuvântători şi s-a gândit să-i treacă pe statul de plată al Consiliului Judeţean. Dar, dată fiind mândria proverbială a lui Popa, această ultimă variantă este puţin probabilă. Oricum, noi ţinem la Maricel Popa şi încercăm să-i facem un bine, poate vede cât mai multă lume anunţul de angajare.

Anunţul a apărut pe 17 octombrie, pe posturi.gov.ro, şi zice (pe scurt):

Consiliul Judeţean Iaşi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de referent, treapta profesională debutant în cadrul Biroului Comunicare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt:

  • studii: medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în muncă; nu este necesară;
  • cunoştinţe de operare PC: atestat ECDL complet.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 octombrie 2016, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 09 noiembrie 2016, ora 10.00: proba scrisă;
  • 15 noiembrie 2016, ora 10.00: proba interviu”.

Citeşte şi „Pisi de la comunicare a deschis gura! Nu ştim pentru ce!”

Relaţii se pot obţine la sediul Consiliului Judeţean Iaşi din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 69, municipiul Iaşi, judeţul Iaşi, tel. 0232235100, interior 216.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.