Maricel Popa îşi face campanie electorală pe spatele Camerei de Comerţ Iaşi

Maricel Popa îşi face campanie electorală pe spatele Camerei de Comerţ Iaşi

Sub masca unei invitaţii la un forum pentru dezbateri şi dialog în interiorul mediului de afaceri, Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi are tupeul de a ascunde o reclamă mascată pentru membrul PSD Iaşi Maricel Popa.

Aplicând principiul unei atitudini apolitice şi non-partizane, ne propunem să invităm la dialog reprezentanţii partidelor din întreg spectrul politic cu mediul de afaceri ieşean, precum şi găzduirea de conferinţe de presă, dând astfel posibilitatea mediului politic, în mod echidistant, să-şi exprime ideile şi propunerile cu privire la programele economice pe termen mediu şi lung, la nivel local, regional şi naţional”, se afirmă în invitaţia trimisă de Camera de Comerţ.

Imediat după acest paragraf vine şi adevărată natură a întâlnirii: „conferinţa de presă a d-lui Maricel Popa, la final de mandat ca secretar de stat în Ministerul Economiei, care va prezenta un raport asupra activităţii sale ministeriale şi iniţiativele legislative cu impact economic pe care le propune pentru perioada următoare”.

Şi uite aşa, cu câteva cunoştinţe bine plasate, Maricel Popa beneficiază de o reclamă extrem de bine promovată şi cu un cost minim!

Cu alte cuvinte, zgârcit să fii, că de restul se ocupă Camera de Comerţ din Iaşi!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.