Maricel Popa reacționează la „Au drum asfaltat, dar nu pot intra în case!”

Maricel Popa reacționează la „Au drum asfaltat, dar nu pot intra în case!”

Pe 30 iulie, am scris un articol intitulat „Au drum asfaltat, dar nu pot intra în case! Se întâmplă la doi pași de Iași” în care am prezentat situația aberantă de la Tomești.

Locuitorii acestei comune ieșene ajunseseră în stadiul în care nu mai puteau intra sau ieși din propriile curți. Motivul: cei care s-au ocupat de lucrările de asfaltare au uitat să construiască și podețele care să facă legătura dintre șosea și curțile oamenilor.

Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a reacționat promp și astăzi am descoperit pe pagina de Facebook a consiliului următoarea postare:

„Lucrările pentru modernizarea drumului județean Păun- Tomești (DJ 248D) sunt pe ultima sută de metri. Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa a verificat, astăzi, stadiul acestora.

S-a terminat de asfaltat partea carosabilă în lungime de doi kilometri și a fost reabilitat podul, iar lucrările la șanțurile betonate sunt aproape de final. În câteva zile, locuitorii vor putea folosi în totalitate trotuarele. Acolo unde starea betonului turnat în ultimele săptămâni permite se lucrează acum la realizarea accesului la proprietăți. Vor fi efectuate 70 astfel de lucrări.
Urmează montarea indicatoarelor de semnalizare și trasarea marcajele rutiere.

Valoarea lucrărilor este de 2,5 milioane de lei. Acest drum județean face legătura între două drumuri naționale: DN 28 (Iași- Albița) și DN 24 (Iași-Vaslui)”.

Cu alte cuvinte, se poate! Doar că întotdeauna trebuie să existe cineva care să le atragă atenția autorităților…

asfaltari-tomesti-3 copy

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.