Maricel Popa s-a grăbit să pupe poala Vioricăi Dăncilă

Maricel Popa s-a grăbit să pupe poala Vioricăi Dăncilă

Chiar dacă nu a fost încă numită prim ministru, preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, s-a grăbit să o laude pe Vioricăi Dăncilă, profesoară din Videle.

„Mă bucură această desemnare în contextul în care a fost o decizie democratică a partidului, luată în consens de către toți membrii Comitetului Executiv Național. Împreună ne asumăm această propunere și tot împreună trebuie să formăm o echipă atât din punct de vedere administrativ, cât și politic pentru a continua munca guvernului condus de colegul nostru, Mihai Tudose, pentru implementarea coerentă a programului de guvernare.

Sunt convins că domnul președinte Iohannis nu va pune în pericol stabilitatea țării și va învesti cu celeritate un guvern care trebuie să se preocupe urgent de câteva aspecte foarte importante: continuarea proiectelor de investiții în autostrăzi și restul infrastructurii rutiere, construirea celor 3 spitale regionale și organizarea evenimentelor care marchează Centenarul Marii Uniri!

Vă doresc succes stimată doamnă Viorica Dăncilă! Să aveți diplomația și energia necesare pentru a gestiona situația țării într-un moment foarte important. Sunt convins că experiența acumulată în Parlamentul European va constitui un instrument eficient pentru a canaliza România în direcția europeană corectă”, a spus Maricel Popa.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.