Maricel Popa se pregătește să-l pună pe Balanișcu director la Aeroport?

Maricel Popa se pregătește să-l pună pe Balanișcu director la Aeroport?

Chiar dacă declară, peste tot pe unde are ocazia, că nu intenționează să se amestece în concursurile care sunt organizate la Aeroportul Internațional Iași, se pare că, pe la spate, Maricel Popa întrepride tot felul de acțiuni pentru a-și onora niște „obligații”!

Să nu vă gândiți acum că face acest lucru cu inteligență, astfel încât lumea să nu se prindă de acțiunile lui! Nu! Este atât de haotic și se încurcă atât de ușor în ițele pe care chiar el le întinde încât riscă să aibă probleme chiar înainte de a se termina concursul.

Se zvonește prin târg că președintele interimar al PSD Iași ar fi promis unui număr de 2 oameni două funcții importante la Aeroport. Cică ar fi vorba despre Mitică Rebegea (fost director al Aeroportului) și Bogdan Balanișcu (ce să vezi, chiar fostul șef de campanie al primarului Mihai Chirica)! Noi nu băgăm mâna în foc că ar fi chiar așa, dar, cum nu iese fum fără foc, ceva, ceva s-ar putea să fie la mijloc…

Singurul lucru care ni s-a părut nițel suspect a fost că Bogdan Balanișcu și-a depus dosarul pentru CA, dar nu s-a mai prezentat la interviu! Poate o fi avut omul probleme și nu a putut ajunge. Sau…

Sincer, sperăm ca zvonurile din târg să nu se confirme, pentru că ne-ar părea chiar rău de viitorul politic (și nu numai) al lui Maricel Popa!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.