Marius Bodea a câştigat şi bătălia florilor

Marius Bodea a câştigat şi bătălia florilor

Exact ca în reclama aia cu bomboanele neserioase de ciocolată, putem spune acum că Marius Bodea există! Şi nu numai că există, dar mai şi punctează în bătălia cu actualul viceprimar cu atribuţii de primar Mihai Chirica.

Scriam undeva prin luna ianuarie a acestui an că bătălia urărilor de Anul Nou de pe Facebook a fost câştigată de Marius Bodea, cu 185 de like-uri, 1 share şi 39 de comentarii. Pe 8 martie, acelaşi Marius Bodea, candidat din partea PNL la Primăria Iaşi, a câştigat şi bătălia florilor. Şi vă explicăm şi de ce. A fost singurul care a ieşit în stradă şi a împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor de Ziua Internaţională a Femeii. În tot acest timp, vlăguit de desele apariţii la televizor sau la radio, Mihai Chirica a stat ascuns pe undeva, aşteptând ca „echipa” de cuvântători pe care-i are să-i facă 10.000 de like-uri pe pagina de Facebook. El crede, în continuare, că nu are rost să se implice în întâlnirile faţă în faţă cu alegătorii, mizând mai mult pe mediul virtual. E decizia lui, putem noi să-i spunem ceva?

În interval de doar două luni, Mihai Chirica a avut doar două bătălii cu Marius Bodea. Le-a pierdut pe amândouă. Dar nu-i nimic, poate să iasă totuşi primar… virtual, aşa cum îi place să se promoveze!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.