Marius Bodea a dat-o iar cu mucii în farfurie!

Marius Bodea a dat-o iar cu mucii în farfurie!

Candidatul PNL la Primăria Iaşi merge din gafă în gafă, chiar dacă, spun unii, şi-a luat în echipă doi dintre cei mai buni (?) comunicatori de la nivelul Iaşiului.

După ce de Sf. Ion s-a gândit să le ureze „La mulţi ani” prietenilor, uitând de ceilalţi votanţi, astăzi Marius Bodea a recidivat pe pagina de Facebook. „Cred foarte mult că ceea ce s-a întâmplat la IASI Airport trebuie să constituie normalitatea în comunitatea noastră. Respectarea termenelor, eficienţa, seriozitatea, preocuparea şi voinţa de a duce la bun-sfârşit proiectele importante pentru oraş trebuie să fie regula, nu excepţia”. Această postare-declaraţie vine într-un moment în care în cursul zilei de duminică, 10 ianuarie, două curse Tarom care trebuiau să vină de la Bucureşti au fost anulate, zborurile Viena – Iaşi şi Londra – Iaşi au fost deviate spre aeroportul din Bacău, iar cursa Bergamo – Iaşi a fost deviată către Otopeni. Ieri, 11 ianuarie, cursa care ar fi trebuit să decoleze de la Iaşi, la ora 6:00, cu destinaţia Bucureşti a fost anulată. De asemenea, fuseseră anunţate două întârzieri pentru cursele care ar fi trebuit să ajungă de la Bucureşti, la orele 8:30 şi, respectiv, 9:05 (cursa de la 8:30 a decolat, din Bucureşti, abia în jurul orei 14:00 şi a fost deviată spre Bacău). Cursa Treviso – Iaşi, programată să ajungă la 11:15 a fost deviată spre Otopeni.

Fără prea multe comentarii, întrebăm doar unde sunt „respectarea termenelor, eficienţa, seriozitatea…”? În ceea ce priveşte „normalitatea”, am înţeles: se referă la întârzieri, anulări etc.

sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.