Marius Bodea a decapitat 5 din cei 6 consilieri locali pe care-i avea

Marius Bodea a decapitat 5 din cei 6 consilieri locali pe care-i avea

Uns de puţin timp preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL, candidatul pentru primărie Marius Bodea s-a apucat de făcut ordine în partid. Acuzaţi că nu au votat împotriva bugetului municipiului Iaşi, propus de viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica, cei 5 consilieri PNL nu mai au dreptul să candideze la alegerile locale din acest an.

Cei 5 decapitaţi sunt: Laurenţiu Năvodaru (s-a abţiut pe 10 februarie, în şedinţa în care s-a votat bugetul), Constantin Bârhală (a votat „pentru” noul buget), precum şi Anghel Ficu, Gabriela Antipa şi Sorin Trandafirescu, ultimii trei absentând de la şedinţă.

Singurul care a scăpat de furia lui Bodea a fost Marius Dangă, de altfel singurul liberal care-i mai face opoziţie lui Mihai Chirica în şedinţele de CL.

Acum dacă stăm şi analizăm bine, niciunul dintre cei 5 nu reprezintă cu adevărat vreo pierdere pentru PNL. Anghel Ficu, de exemplu, s-a făcut frate cu dracul pentru a rămâne director general adjunct la Centrul Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rulare 1 Nord-Est Iaşi după destrămarea USL, iar Gabriela Antipa a intrat într-o apatie totală după ce a pierdut nişte consilii de administraţie, după aceeaşi destrămare a USL. Bine, acum se ridică întrebarea pe cine va mai trimite PNL la Biroul Electoral Judeţean în condiţiile în Marian Grigoraş a devenit prefect, iar Gabriela Antipa a fost „sancţionată”, dar nu a treaba noastră!

În ceea ce-l priveşte pe Constantin Bârhală, toată lumea ştie că este omul lui Gabriel Surdu încă de pe vremea în care erau amândoi la PDL. Deci, iar nicio pierdere pentru PNL.

Laurenţiu Năvodaru şi Sorin Trandafirescu… noroc că a amintit Bodea de ei, pentru că altfel habar nu aveam de existenţa lor.

Citeşte şi Scurtă caracterizare a candidaţilor pentru Primăria Iaşi”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.