Marius Bodea: „Ministrul Educaţiei, complice cu mafia locală din urbanism“

Marius Bodea: „Ministrul Educaţiei, complice cu mafia locală din urbanism“

Liberalii ieșeni acuză mafia şi falsurile grosolane din zona de urbanism și complicitatea și manipulările iresponsabile ale ministrului PSD Liviu Pop în privința acestui subiect.

„Consilierii locali ai PNL Iaşi, în semn de protest faţă de haosul din urbanism şi tărăgănarea premediată a aprobării unui nou Plan Urbanistic General, şi totodată ca semnal de alarmă că cei din Primărie au pus Consiliul Local în situaţia de a fi complice la un fals grosolan prin înlocuirea planșelor care au existat în dezbaterea publică, la un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal, au decis să se abțină de la votul oricărui PUZ supus aprobării plenului municipalității.

Ne vom abține să votăm orice PUZ până când Primarul Chirica și cei din jurul său nu elaborează și supun aprobării noul Plan Urbanistic General al Iașului, document expirat de peste 10 ani și ținut în perfuzii prin hotărâri succesive de prelungire a valabilității.

Noi, liberalii ieseni, nu ne împotrivim proiectelor imobiliare sau proiectelor educaţionale, ci ne împotrivim haosului urbanistic din oraş deliberat întreţinut de actuala conducere a Primăriei pentru a servi mafiei imobiliare.

Suntem „contrariaţi” de faptul că de 10 ani PUG-ul nu este actualizat, că de 10 ani Registrul Spaţiilor Verzi nu este adoptat. Pe cale de consecinţă, nu dorim să fim părtaşi la nenorocirea oraşului pe termen lung.

Noi nu votăm „cu genunche”, ci cu gândul la binele şi viitorul oraşului. Ori dacă am legitima în continuare acest haos urbanistic care generează poluare, ambuteiaje în trafic şi sluţirea oraşului, am fi complici cu această conducere dezastruoasă a municipalității care este aservită samsarilor imobiliari, și nu se află în slujba ieşenilor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.