Marius Bodea: „Nu suntem Cosa Nostra. Chirica nu are loc aici“

Marius Bodea: „Nu suntem Cosa Nostra. Chirica nu are loc aici“

Liderul PNL Iaşi, Marius Bodea, a declarat că primarul Mihai Chirica nu are loc în PNL, întrucât filiala ieşeană a liberalilor nu este Cosa Nostra, iar în plus electoratul liberal ar fi bulversat.

„PNL Iaşi nu este Cosa Nostra. Aici nu are loc, asta ca să încheiem orice speculaţie. Nu avem nici măcar o organizaţie comunală în avarie ca să încercăm o ofertă pilot proastă. Politica românească suportă multe mizerii şi contorsionări, dar asta ar fi prea mult”, a declarat Marius Bodea.

Liderul liberal ieşean a spus că PNL nu este „filială de împrumut” şi că dacă scenariul s-ar confirma, atunci electoratul liberal ar fi bulversat.

Marius Bodea a declarat, referindu-se la prezenţa edilului ieşean Mihai Chirica, alături de şase primari liberali din regiune, la semnarea acordului de înfiinţare a Asociaţiei „Moldova se dezvoltă” că iniţiatorii acestui demers puteau să se gândească mai bine sau măcar să pună nişte condiţii.

„Fiecare primar vine cu o expertiză personală pozitivă, care să aducă plusvaloare asocierii. Însă Chirica vine cu expertiza eşecului pe linie. Poate ceilalţi primari deja gândesc cum să înceapă concret lucrurile, însă cel de la Iaşi deja a pus fotografia de grup în ramă. El a transformat invitaţia de a se alătura acestei alianţe într-o diversiune politică locală sinistră”, a afirmat şeful filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.