Marius Croitoru: „Prefer echipele care vin să joace fotbal”

Marius Croitoru: „Prefer echipele care vin să joace fotbal”

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că se așteaptă la un meci spectaculos cu FC Viitorul și că își dorește un rezultat bun.

„Va fi un meci disputat, un meci spectaculos, cu goluri. Așa au fost toate meciurile pe care le-am jucat pe teren propriu împotriva Viitorului. Îmi aduc aminte și când eram jucător erau meciuri cu multe goluri. Îmi doresc din tot sufletul să marcăm un gol mai mult decât Viitorul. Suntem două echipe care joacă fotbal, două echipe care joacă ofensiv. E normal să apară ocazii și goluri. Și în meciul trecut am avut situații de a marca dar nu am reușit să o facem, în ciuda unui joc foarte bun. Sper ca băieții să fie mai concentrați și să marcăm”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că preferă meciurile cu formațiile care joacă deschis.

„Echipele care vin la Botoșani se închid pe două linii și ne este mai greu. Este foarte greu să deschizi o echipă care se pune pe două lunii în ultimii 20-30 de metri. Suntem pe primul loc la punctele aduse din deplasare pentru că suntem o echipă care joacă fotbal”, a menționat Croitoru.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.