Medicul Marin Burlea a demisionat şi din UNPR!

Medicul Marin Burlea a demisionat şi din UNPR!

Unii oamenii nu sunt făcuţi pentru politică. Acesta pare a fi şi cazul medicului Marin Burlea, care, se pare, nu prea îşi găseşte locul de când a fost ales senator de Iaşi.

După mai multe încercări eşuate, medicul Marin Burlea, fost director al Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, a fost ales senator pe listele USL, din partea PNL, în 2012. Apoi, într-o încercare disperată de a-şi ţine fiul director la Institutul de Psihiatrie „Socola”din Iaşi, după ruperea USL, a demisionat din PNL şi a trecut la UNPR. Aici, după câteva ieşiri publice neconcludente, a refuzat să fie locomotiva partidului pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 (la Consiliul Judeţean), iar astăzi, 27 iunie, şi-a anunţat demisia din UNPR.

Alături de Marin Burlea, şi-au mai anunţat în plen demisia din grupul UNPR senatorii Ion-Simeon Purec, Șerban Mihăilescu, Ioan Iovescu, Dumitru Marcel Bujor şi Lucian Iliescu. Dintre aceştia, senatorii Şerban Mihăilescu şi Ioan Iovescu au declarat că rămân independenţi. Ceilalţi, după toate probabilităţile, vor trece la PSD.

Interesant este şi faptul că în urma acestor demisii, grupul UNPR din Senat a fost desfiinţat astăzi, 27 iunie. Tot astăzi, independenţii Octavian Bumbu, Dan Ioniţă şi Ionel Agrigoroaei au anunţat în plen că vor activa în grupul PSD.

În ceea ce-l priveşte pe senatorul ieşean Ionel Agrigoroaei, săracul nici nu ştie prin câte partide a trecut sau la câte s-a afiliat!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.