Medicul Răzvan Constantinescu se dă iar în spectacol: „Du-te, bă, -n p… mă-tii!”, îi transmite lui Orban

Medicul Răzvan Constantinescu se dă iar în spectacol: „Du-te, bă, -n p… mă-tii!”, îi transmite lui Orban

Vicepreședintele filialei ieșene ALDE, Răzvan Constantinescu, l-a jignit de două ori, pe Facebook, pe președintele PNL, Ludovic Orban. Pentru a fi convins că Orban va vedea modul în care îl înjură l-a și tăguit. Ludovic Orban nu a reacționat la limbajul sburban al medicului ieșean.

Într-o postare din 11 aprilie, cu titlul „DEMENȚII VOR SĂ ÎNTREBE LA REFERENDUM DACĂ ROMÂNII SUNT DE ACORD CĂ APA E UDĂ”, Constantinescu a pornit de la o declarație a liderului PNL: „Ludovic Orban: «Asaltul infractorilor asupra Justiției… Românii să decidă că orice infractor care săvârșește acte de corupție să fie condamnat.» Du-te, bă, -n p… mă-tii!”

Cu o zi înainte, ieșeanul scrisese: „Ludovic Orban este, din păcate, un derbedeu penibil.”

În noiembrie 2017, Răzvan Constinescu a devenit cunoscut la nivel național după ce le-a sugerat protestatarilor să apeleze pentru o „endoscopie” la cântăreţul Tudor Chirilă, respectiv la omul de televiziune Rareş Bogdan. După numai câteva zile, i-a catalogat pe protestatarii din Piaţa Victoriei „idioţi”, „boi”, „cretini”, „şobolani” într-o serie de postări publice de pe contul personal de Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.