Micul fâs s-a fâsâit de tot la Vaslui!

Micul fâs s-a fâsâit de tot la Vaslui!

Plecat pe cai mari la Vaslui, după o săptămână în care şi-a pregătit terenul (dar nu a fost capabil să se ocupe de situaţia creată de blocul care a sărit în aer în Copou), primarul Mihai Chirica s-a întors la Iaşi pe o mârţoagă… De unde credea că o să revoluţioneze PSD şi Liviu Dragnea îi va aşterne covoare de flori la picioare, Chirica s-a ales doar cu „discuţii principiale”!

Nici nu spuneam că Mihai Chirica nu se întoarce de la Comitetul Executiv Naţional al PSD de la Vaslui fără coroana de şef al organizaţiei judeţene Iaşi a partidului! Ei, am glumit aici, doar nu credeaţi asta. Oricum, lansat în politică exact ca un mic fâs, Mihai Chirica s-a întors la Iaşi şi mai fâsâit, arătând că, de fapt, toată funcţia lui de vicepreşedinte la nivel naţional nu valorează nimic în faţa oamenilor. Nu ştim acum dacă vinovată pentru această situaţie era măseaua de minte a lui Dragnea, care după anestezia suferită într-un cabinet din centrul Vasluiului s-a întors cam ameţit la întâlnirea cu pesediştii, sau vinovat a fost chiar Mihai Chirica, politicianul care este tehnocrat sau tehnocratul care se visează politician!

Citeşte şi „Sfântul Chirica, amanta şi canapeaua”

Oricum, revoluţia pe care şi-a construit-o în minte Chirica poate fi rezumată în cele câteva cuvinte scrise de ziarul care-l susţine pe primarul Iaşului: „În şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al social democraţilor a fost tranşată şi situaţia din sânul organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Luptele interne din formaţiune duse la extrem de aripa Victorel Lupu – Cristian Stanciu au făcut ca şefii de la nivel central să ia o decizie radicală. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a arătat că la următorul Comitet Executiv va tranşa situaţia de la Iaşi pentru ca în filială să fie linişte….” De fapt, printre problemele serioase pe care le-a tratat la Vaslui, Liviu Dragnea a spus doar că va veni la Iaşi să discute cu membrii celor două birouri (municipal şi judeţean) pentru a vedea exact care este situaţia, după care va decide ce va face! Cam mare diferenţa, totuşi…

Ceea ce este şi mai hazliu ţine de faptul că, încrezător în inepţiile sale, Mihai Chirica şi-a aranjat ca după şedinţa de la Vaslui să apară la Radio Iaşi, în emisiunea uneia pe nume Ioana Soreanu, un fel de Sebastian Buraga sau alt cuvântător din Primărie, dar plătită tot din bani publici! Ar fi vrut să-şi anunţe victoria de la Vaslui… Din păcate, însă, a anunţat un mare… fâs! Dar, nu-i nimic, noi spunem că marile bătălii se câştigă numai după înfrângeri ruşinoase (şi asta a fost o glumă)!

Şi încă una (de la Radio Iaşi). După ce tentativa de realizatoare de emisiuni radio i-a spus să dea numele celor care-l supără, Mihai Chirica s-a rezumat doar la Cristi Stanciu, uitând practic de Victorel Lupu, pe care-l acuzase toată săptămâna de… diverse! Moderatoarea a insistat să întrebe de Lupu, însă Mihai Chirica a zis doar atât: „Nu vreau să-l aduc în discuţie pe dl Lupu din motive subiective…”!!!

Domnule Chirica, în calitatea dumneavoastră de om politic, nu vă putem da decât un sfat: „revoluţiile se fac cu arma în mână, nu cu fâsâieli…”!

Ruşine, domnu´ Dragnea! De ce nu-l faceţi pe Mihai Chirica şef peste PSD?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.