Micuţul Chirica emite pretenţii… la Bucureşti!

Micuţul Chirica emite pretenţii… la Bucureşti!

Conştient de faptul că la Iaşi nu-l bagă nimeni în seamă, Mihai Chirica, viceprimar cu atribuţii de primar şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional, s-a gândit să scrie o scrisoare prin care să înduioşeze conducerea centrală a partidului. Asta la prima vedere, pentru că la o analiză mai atentă constatăm că micuţul Chirica se crede mai important decât este… cel puţin din punct de vedere politic.

Plantat de Liviu Dragnea (cel care-şi aşteaptă pe 22 aprilie sfârşitul în fruntea PSD) pe postul de vicepreşedinte naţional, Mihai Chirică trimite epistole la Bucureşti prin care solicită să i se aprobe pentru organizaţia municipală Iaşi 8 locuri eligibile pe lista de consilieri judeţeni PSD! Vă daţi seama ce râsete au fost în organizaţia judeţeană Iaşi a PSD în momentul în care s-a auzit de acest lucru…

Mihai Chirica nu este în stare să adune nici măcar 20 de oameni pentru lista de consilieri locali, însă vrea 8 locuri sigure şi la judeţ! Nu vă imaginaţi cum se tăvălea pe jos de râs Victorel Lupu, preşedinte PSD Iaşi, când a aflat de cerinţele micului viceprimar cu porniri comuniste! Asta, bineînţeles, după ce s-a enervat puţin (doar câteva secunde) din cauza tupeului fără margini al mărginitului vice cu atribuţii…

Să socotim puţin care sunt oamenii pe care-i poate pune Chirica pe lista de consilieri: Gabriel Harabagiu, Luminiţa Munteanu, Daniel Mătăsaru, Cătălin Bulgariu, Sorin Iacoban, Bogdan Balanişcu, Alexandru Baltag. Si, din nou, Gabriel Harabagiu, Luminiţa Munteanu, Daniel Mătăsaru, Cătălin Bulgariu, Sorin Iacoban, Bogdan Balanişcu, Alexandru Baltag… Şi încă de vreo două ori şi face de-o listă pentru Consiliul Local. În ceea ce priveşte cele 8 locuri pentru Consiliul Judeţean, în cărţi sunt: Gabriel Harabagiu, Luminiţa Munteanu, Daniel Mătăsaru, Cătălin Bulgariu, Sorin Iacoban, Bogdan Balanişcu, Alexandru Baltag!

Ei, ziceţi dumneavoastră, cum să nu se tăvălească pe jos de râs Victorel Lupu? Ca să nu mai spun de Cristi Stanciu, actualul lider al consilierilor judeţeni PSD Iaşi!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.