Mihai Chirica: „Codrin Ștefănescu nu reprezintă nimic legat de acest partid. Doar se trezește vorbind”

Mihai Chirica: „Codrin Ștefănescu nu reprezintă nimic legat de acest partid. Doar se trezește vorbind”

Mihai Chirica este atât de ambițios încât nu vrea să se lase până nu este dat afară (în șuturi, eventual) din PSD. După ce s-a contrazis în replici tăioase la începutul acestei săptămâni cu secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, a ținut morțis să încheie săptămâna în aceeași notă.

Fiind prezent vineri seară, 27 ianuarie 2017, la emisiunea „Spațiul deciziilor”, pe TVR Iași, mai sus menționatul Mihăiță a aruncat cu jicniri în liderul PSD, întocmai ca într-un film low-cost cu actori de mâna de doua. „Codrin Ștefănescu, cu scuzele de rigoare față de persoană, nu reprezintă nimic legat de acest partid. El doar se trezește vorbind. Ca să nu mai zic și că are o structură indoielnică. De-a lungul timpului a fost prietenul lui Ponta, apoi a fost dușmanul lui Ponta, a fost prietenul lui Zgonea, apoi a fost cel care practic i-a dat la picioare, apoi a fost omul care i-a cărat servieta lui Dragnea și tot așa. Dragnea nu mi-a reproșat nimic și nici nu are ce să-mi reproșeze. Nu am venit cu o critică desconstructivă”, a spus Mihai Chirică despre Codrin Ștefănescu.

Întrebat dacă s-a pus problema excluderii din partid, Chirică a revenit la a-l batjocori pe Ștefănescu, spunând tare și răspicat că nu s-a pus problema de așa ceva, excluderea lui din partid reprezentând „o critică intimă a lui Ștefănescu”.

Citește și Mare om, mare caracter! Mihai Chirica şi „decizia înţeleaptă”

Și pentru că „ăla care nu-i fudul, nu e (puneți dumneavoastră cuvânul) destul”, Mihăiță a continuat prin a explica că, „în locul lui Codrin Ștefănescu și eu aș vrea să îndepărtez oamenii cu verticalitate și personalitate”. Ați înțeles?! El se consideră un om cu personalitate și verticalitate. Aproape că mă și mir unde mai încape atâta personalitate într-un om atât de mic (și la propriu și la figurat). Am, însă, o întrebare pentru Mihai Chirica: orgoliul și lipsa inteligenței intră tot la personalitate?!

Uitam. O ultimă întrebare pentru Mihai Chirica. Unde erau personalitatea și verticalitatea atunci când Liviu Dragnea l-a făcut șef peste PSD Iași, forțându-l pe Victorel Lupu să-și dea demisia?

Un comentariu la "Mihai Chirica: „Codrin Ștefănescu nu reprezintă nimic legat de acest partid. Doar se trezește vorbind”"

  1. ana   03/02/2017 at 3:18 am

    Codrin Stefanescu a venit la Arad, trimis de Ilie Sarbu sa schimbe o persoana din functie si pentru ca acel om era foarte corect si nu avea motive sa fie demis, s-a dus la Politia din Arad si a intrebat de dosarul penal al respectivului. Cei de la politie i-au raspuns ca respectivul om, pe care dorea sa-l inlocuiasca cu Adam Craciunescu, nu are dosar penal, a dat ordin ca pana a doua zi sa i se faca dosar penal. Imi este scarba cand il vad la televizor dand lectii de moraliatate. Rusine,codrin stefanescu!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.