Mihai Chirica este consiliat de o persoană cu „disfuncţii emoţionale” declarate

Mihai Chirica este consiliat de o persoană cu „disfuncţii emoţionale” declarate

Fostul primar al Iaşiului, Constantin Simirad, a recunoscut, într-un exces de sinceritate, că are anumite „disfuncţii emoţionale”.

Într-o postare pe renumita reţea de socializare Facebook, Constantin Simirad, în tentativa de a mulţumi celor care l-au asaltat cu urări şi felicitări prilejuite de apropierea zilei de naştere, se dă de gol, explicând că din cauza unor „disfuncţii emoţionale” a devenit foarte sensibil.

Deşi mai sânt câteva zile până voi împlini 76 de ani (eu m-am născut pe 13 mai 1941) am primit o multime de felicitări şi urări. Tuturor le multumesc din suflet şi-i asigur că la vârsta mea omul devine extrem de sensibil. Această sensibilitate se datorează unor disfunctii emotionale. Dar eu chiar o trăiesc intens ! Viata mea a fost mult timp publică , sub un borcan de sticlă şi acolo m-am învăţat să fiu atent la privitori. Când privitorii mă alintă cu un cuvânt blând eu chiar trăiesc momentul. De aceea tuturor vă multumesc pentru generozitatea cu care mă copleşiţi. Să vă ocrotească Dumnezeu şi multumesc! C.Simirad”, explică fostul primar în postare.

Citeşte şi Lista celor agreaţi de Mihai Chirica la tribuna oficială!”

Problema nu este că o persoană aflată în pragul vârstei de 76 de ani declară asemenea lucruri, problema nu este nici măcar faptul că textul este un amalgam de cuvinte scrise ba cu diacritice, ba fără diacritice (aşa cum îi stă bine unui membru al Uniunii Scriitorilor din România!), ci faptul că o persoană cu „disfuncţii emoţionale” declarate este plătită (mult peste salariul mediu!) din bani publici pentru a-l consilia pe primarul oraşului (din vara anului trecut, Constantin Simirad a devenit consilierul personal a lui Mihai Chirica)!

Disfuncţiile emoţionale” ale consilierului personal să fie, oare, explicaţia ieşirilor publice care l-au costat toate funcţiile în partid pe Mihai Chirica? Tot ele să fie, oare, cele care au stat în spatele cumpărării cailor pentru Poliţia Locală, în spatele împrumutului BERD pentru autobuze şi în spatele celorlalte acţiuni imposibil de înţeles ale primarului Mihai Chirica?! Vă lăsăm să analizaţi şi să trageţi concluziile singuri, noi adăugăm doar că unui septuagenar cu astfel de probleme i-ar sta mai bine în parc, relaxându-se, decât pe holurile Primăriei.

simirad2

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.