Mihai Chirica este contrazis chiar de purtătorul lui de cuvânt

Mihai Chirica este contrazis chiar de purtătorul lui de cuvânt

Când spuneam că viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica s-a înconjurat de cuvântători numai unul şi unul, toată lumea mi-a sărit în cap, încercând să-mi demonstreze cât de buni sunt craii de curte nouă din Primăria Iaşi. Din păcate, însă, s-a dovedit că am avut dreptate… din nou!

Un articol publicat pe 22 februarie în Ziarul de Iaşi, intitulat „EXCLUSIV: Parcarea subterană propusă iniţial în faţa Teatrului se mută peste drum?”, vorbea despre intenţia viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica de a construi o parcare subterană în Parcul Guliver. „În ce priveşte proiectul parcării subterane din Parcul Gulliver, chiar primarul interimar Mihai Chirica a susţinut recent necesitatea unei astfel de investiţii, în contextul în care s-a renunţat la proiectul parcării subterane din faţa Teatrului. Ieri, Mihai Chirica nu a putut fi contactat pentru a oferi, în cazul în care ar fi dorit, mai multe detalii”, se afirma în materialul publicat de Ziarul de Iaşi. Numai că, ce să vezi, tot ieri, purtătorul de cuvânt al lui Chirica vine şi îşi contrazice şeful şi, mai mult, trimite la gunoi şi articolul publicat de Ziarul de Iaşi. „Nu există la nivelul municipalităţii un proiect tehnic şi nici măcar o temă de proiectare referitoare la construirea unei parcări în zona menţionată”, spune Sebastian Buraga, iar declaraţia lui, ce să mai vezi, este publicată chiar pe site-ul Ziarului de Iaşi.

Ei, acum spuneţi dumneavoastră, cine pe cine contrazice: Mihai Chirica pe Sebastian Buraga, Sebastian Buraga pe Mihai Chirica sau toată lumea pe Mihai Chirica?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.