Mihai Teja, noul antrenor al Politehnicii Iași

Mihai Teja, noul antrenor al Politehnicii Iași

Fostul antrenor al FCSB, Mihai Teja, a semnat un contract, pentru o perioadă de un an, cu Politehnica Iași. După o discție prutată în prealabil cu primarul Mihai Chirica și viceprimarul Gabriel Harabagiu, carel-au asigurat că municipalitatea va susține echipa, Mihai Teja a semnat cu gruparea ieșeană.

„Dacă nu va exista susţinere financiară, nu va avea rost să mai stau. În cariera de antrenor poţi da peste tot felul de situaţii, dar care te întăresc, te fac mai puternic. Nu ştiu dacă voi aduce vreun jucător de la FCSB. Pe de altă parte, cu privire la susţinerea financiară, eu cred în ceea ce mi s-a promis. Vorbim despre o echipă de fotbal dintr-un oraş foarte puternic. Am primit garanţii că totul va fi OK din acest punct de vedere. Îi cunosc pe jucătorii Iaşului, sunt băieţi de caracter şi care vor munci în continuare”, a declarat Mihai Teja.

Antrenorul a adăugat că oricine îşi doreşte cei mai buni jucători, dar că există probleme peste tot şi nu se întâmplă foarte des să fie totul perfect. „Vom vedea în primele două-trei luni cum se vor mişca lucrurile”, a adăugat Teja.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.