Mihai Teja: „Putem obține punct sau puncte la Viitorul“

Mihai Teja: „Putem obține punct sau puncte la Viitorul“

Antrenorul echipei Politehncia Iași, Mihai Teja, a declarat își dorește ca elevii săi să evolueze la același nivel cu FC Viitorul și să obțină un rezultat pozitiv în fața echipei lui Gheorghe Hagi.

„Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat după părerea mea. Viitorul joacă cel mai frumos fotbal, o echipă cu o filosofie de joc, care niciodată nu renunță. Sper să ne ridicăm la un nivel foarte bun și să putem oferi și noi un spectacol la fel de frumos. Îi respectăm, dar nu ne este frică. Mergem să jucăm un fotbal bun, să facem un meci frumos și să luăm punct sau puncte. Sper ca Viitorul să fi dat toate golurile cu Mediașul. Viitorul are același stil, practică un fotbal frumos, în viteză. Dacă noi vom ști să-i surprindem, dacă vom avea determinare și o atitudine cel puțin egală cu a jucătorilor de la Viitorul, cu siguranță vom face un meci mare”, a declarat Mihai Teja.

Pentru partida de la Ovidiu, Mihai Teja nu va putea conta pe Breeveld, Șerban și Carlone, în timp ce Andrei Cristea este incert.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.