Mihai Teja: „Trebuie să câștigăm partida de la Clinceni“

Mihai Teja: „Trebuie să câștigăm partida de la Clinceni“

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că își dorește ca elevii săi să treacă peste înfrângerea cu Astra și să ia toate cele trei puncte din deplasarea cu Academica Clinceni.

„Întâlnim un adversar destul de incomod, care a pus probleme echipelor mari. Un adversar care a jucat foarte bine în ultima vreme. Din punct de vedere defensiv stă foarte bine, speculează spaţiile pe contraatac. Are jucători de viteză în atac. Trebuie să ne concentrăm foarte mult, mai ales că venim după un eşec. Trebuie să strângem rândurile, să dăm tot ce e mai bun, să câştigăm trei puncte”, a spus Mihai Teja.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că după victoriile cu echipele mari, acum elevii săi trebuie să învingă și echipele cotate la același nivel cu gruparea sa.

„Am câştigat cu echipe cotate mai bine, CFR, FCSB, Dinamo, Astra. Încercăm să dăm maximum şi contra echipelor cotate la fel ca noi. E un campionat echilibrat, nu există echipe mici. Între locul IV şi locul X e o diferenţă de patru puncte. Pierzi două meciuri, eşti jos, câştigi două meciuri, eşti sus”, a menționat Teja.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.