Mihai Tudose, dezvăluiri incendiare din interiorul Pro România

Mihai Tudose, dezvăluiri incendiare din interiorul Pro România

Mihai Tudose, fostul premier al României, şi-a dat demisia din Pro România, partidul condus de Victor Ponta, şi a făcut o serie de dezvăluiri incendiare şi mai multe predicţii despre acesta.

„Au fost negocieri pe la Paris cu Partidul Democrat European, unde Victor Ponta e vicepreședinte mai nou. O chestie de „mare succes internațional”. Băieții respectivi au 8 europarlamentari în tot Parlamentul European. Ei sunt membrii Renew Europe, care sunt orice, dar numai de stânga nu. „Succesul” a fost zdrobitor. Pro România era membru deplin în acest Partid Democrat European, numai că cei la care acest partid european erau afiliați au zis că „fără Pro România”, fără Victor Ponta”, a precizat Tudose, pentru DC News.

Acesta a precizat că Renew Europe, partidul condus de Dancian Cioloș, a invocat tragedia de la Colectiv și situația din justiție.

Întrebat dacă Pro România este în Renew Europe, Tudose a afirmat: „Câteodată e greu să explici în ce situație ne-a adus. Pro România este partid cu drepturi depline cadrul Partidului Dmocrat European, care la rândul lui e parte din Renew Europe. Numai că Renew Europe nu prea ne acceptă pe noi, pe Pro România. Au refuzat ca cei doi europarlamentari din Pro România să facă parte din Renew Europe”, a completat Tudose.

Întrebat dacă partidele mici mai au viitor în România, precum Pro România, ALDE, PMP, Mihai Tudose a răspuns astfel în cadrul unui interviu acordat DCNEWS luni, 2 decembrie: „Eu nu cred!” „Cred că s-a cam închis, deoarece tipul acesta de balama de șantaj la nesfârșit se cam închide”, a adăugat Mihai Tudose.

Mihai Tudose a demisionat din Pro România. „Subsemnatul Tudose Mihai vă rog să luați act de demisia mea din cașitatea de membru pro România. Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, se arată în documentul atașat de Mihai Toduse, luni, 2 decembrie, postării de pe Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.