Minciunile tehnocratului Mihai Chirica. Episodul 3 VIDEO

Pe 11 iulie, primarul Mihai Chirica a prezentat stadiului proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere. Printre multele „realizări” prezentate, Chirica a vorbit și despre strada Dealul Bucium, despre care a spus că este „realizată în proporție de 100 de procente”! În realitate însă, minciuna primarului Mihai Chirica a avut picioare scurte….

Citește și „Minciunile tehnocratului Mihai Chirica. Episodul 1”

Reporterii „Ziarului de Iași” au avut curiozitatea să vadă cât din ceea ce a prezentat Mihai Chirica are corespondent în realitate. Prima stradă vizată a fost tocmai Dealul Bucium. „Am străbătut artera de la un capăt la celălalt, începând de la intersecția cu str. Constantin Pop și până la intersecția cu str. Plopii fără Soț, respectiv partea care este prevăzută pentru modernizare în studiul de fezabilitate. Pe toată lungimea străzii nu am găsit urmă de asfalt, în zonă fiind executată doar suprastructura pe care urmează să fie turnat asfaltul. Contactați ieri, oficialii municipalității spun că primarul, care se află în concediu în această perioadă, ar fi încurcat străzile”, se scrie în „Ziarul de Iași”.

Iată, însă, ce spune Mihai Chirica exact cu o săptămână în urmă: „Urmează să finalizăm planul de marcaj și să demarăm marcarea străzii. Până la sfârșitul lunii iulie, sperăm să putem finaliza această lucrare“.

Citește și „Minciunile tehnocratului Mihai Chirica. Episodul 2”

Cu alte cuvinte, primarul Mihai Chirica minte cu nerușinare, fără să-l deranjeze în vreun fel acest lucru. Dar, nu contează! #rezist Mihai Chirica este mult mai interesat de pletele-i dalbe fluturând în vânt decât de faptul că, la un moment dat, ieșenii vor înțelege că întreaga lui existență este de fapt o mare minciună.

Sursa: Ziarul de Iași

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.