Ministrul de Interne l-a calmat pe polițistul „supărat” de la Bacău

Ministrul de Interne l-a calmat pe polițistul „supărat” de la Bacău

Luni, 13 ianuarie, în jurul orei 09:00, un agent principal de politie, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul IPJ Bacău, într-o stare vizibilă de agitație si vorbind incoerent.

Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare.

„În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în privința incidentului s-a demarat o ancheta interna”, a declarat inspectorul principal de poliție Cătălina Păduraru.

Cel care a reușit, se pare, să-l liniștească pe agentul de la rutieră a fost ministrul de Interne, Marcel Vela, care a avut o discuție la telefon cu acesta, în urma căreia l-a invitat pe tânăr și la sediul ministerului, „la o cafea”!

Agentul este absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.