Ministrul Sănătății a anunțat că o va demite pe directoarea de la DSP Botoșani. Motivul este unul halucinant

Ministrul Sănătății a anunțat că o va demite pe directoarea de la DSP Botoșani. Motivul este unul halucinant

Florian Bodog, ministrul Sănătății, a anunţat că o va demite pe directoarea adjunctă de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani. Motivul: stă toată ziua pe Facebook şi postează bancuri, în loc să se ocupe de vaccinarea copiilor.

Întrebt dacă prin demiterea şefilor direcţiilor de sănătate publică din cinci judeţe a fost rezolvată problema vaccinării, ministrul a spus că sunt unele direcţii de sănătate pline de oameni care nu îşi fac treaba.

„Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu îşi fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi şi adjuncţi, m-a sunat un şef de direcţie şi mi-a spus că au fost vaccinaţi toţi copiii catagrafiaţi. Deci se poate, dacă vrei”, a susţinut ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii a spus că o va demite pe directoarea adjunctă a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, care stă toată ziua pe Faceboook: „O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (Laura Acatrinei – n.r.), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi”.

Laura Acatrinei, medic epidemiolog, este director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani din luna aprilie a acestui an, după ce postul nu a mai fost ocupat mai bine de patru ani. Ultima postare pe Facebook a Laurei Acatrinei este de vineri, ora 16.44, când aceasta a postat un banc. În aceeaşi zi, directorul adjunct al DSP Botoşani are cel puţin 14 postări, majoritatea bancuri şi citate celebre, la interval de 1-2 minute.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.