Minunea de la Iași! O groapă a fost astupată!

Pentru că nu era de ajuns faptul că Iașiul a devenit unul dintre cele mai mizerabile, mai poluate și mai pline de gropi orașe din țară, primăria Iași s-a gândit să mai facă și mișto pe tema asta.

O postare de pe pagina oficială de Facebook a primăriei ne-a prezentat cu mare tam-tam faptul că o groapă a fost astupată! „În urma unor intervenții executate de ApaVital SA, echipele Citadin SA au făcut reparații de urgență cu mixtură stocabilă pe strada Păcurari, în zona benzineriei MOL”, scriu cuvântătorii primarului Mihai Chirica pe Facebook, lansând un fel de înjurătură la adresa tuturor ieșenilor care-și rup mașinile prin gropile existente în fiecare cartier al acestui oraș în care lucrurile par încremenite în timp.

Reacția celor care au văzut postarea de pe Facebook nu s-a lăsat prea mult așteptată. „Primăria Municipiului Iași a ajuns sa posteze pe pagina oficiala marea realizare de a asfalta o groapa facuta de ApaVital SA. Suntem salvati”, „S-a tăiat şi panglică?”, „Din cauza lipsei de spatiu pe site-ul primariei … nu au postat… ca asfaltarea s-a facut pe ploaie in conditii grele pentru care s-au dat sporuri mari …”, „Pot sa va zic ca ati facut o treaba exceptionala…..”, „NOOOT ! Bai baieti , va laudati cu niste petice ? Chiar nu va e rusine ? Laudati-va cu zgaraie norii facuti de partenerul de afaceri care face blocuri peste blocuri peste toate spatiile verzi din iasi. Exemplu: esplanada Oancea”, sunt doar o mică parte din urările de bine transmise primarului și adminstrației pe care o conduce.

Din punctul nostru de vedere, Chirica a greșit flagrant. Putea să mai aștepte până groapa se astupa singură și în felul acesta avea șanse mari să apară în fața alegătorilor ca „făcătorul de minuni de la Iași”! Așa, s-a ales doar cu „fani” noi, „dispuși” să-i acorde la anul un vot sau… o urare de bine!

Oricum, o minune s-a înfăptuit totuși: o groapă a fost astupată!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.