Mircea Rednic, primele declarații după preluarea echipei Poli Iași

Mircea Rednic, primele declarații după preluarea echipei Poli Iași

Mircea Rednic a semnat miercuri, 8 ianuarie 2020, un contract valabil până în vară cu Politehnica Iași, având și opțiune de prelungire pentru încă un an. Are ca obiectiv clasarea echipei între primele 10, iar ca bonus câștigarea Cupei României.

Rednic a avut înainte de toate o discuție decisivă cu primarul Mihai Chirica și abia cu o jumătate de oră înainte de reluarea oficială a activității formației a anunțat oficial că va conduce formația din Copou.

Mircea Rednic a ținut, însă, să menționeze că nu a urcat Copoul din postura de investitor sau de sponsor, ci doar de șef al băncii tehnice.

Reputatul antrenor nu a ascuns că i s-au propus deja mai mulți jucători pentru a întări lotul Politehnicii, promițând că se va implica activ în campania de transferuri, fiind principalul responsabil de rezultate. Nu este exclus să apară jucători pe care tehnicianul i-a pregătit până în vară la Dinamo, deși numărul achizițiilor nu va fi prea mare.

După discuția de la Primărie, Rednic a plecat însoțit de președintele Adrian Ambrosie la sediul clubului, unde au fost semnate actele, după care a purtat o discuție de o jumătate de oră cu jucătorii.

Ulterior, fotbaliștii au ieșit pe teren, însoțiți de prepratorul fizic Cezar Honceriu și de antrenorul cu portarii Benone Dohot, staff-ul lui Rednic fiind completat de Florin Colceag, din postura de secund, și Andrei Cristea – al doilea secund, însă din postura de jucător.

Mircea Rednic a criticat atitudinea mijlocașului Platini, jucător din Insulele Capului Verde, care nu s-a prezentat la reunire.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.