Mişcare inteligentă făcută de primarul Mihai Chirica

Mişcare inteligentă făcută de primarul Mihai Chirica

Am tot ezitat să scriem despre faptul că fostul primar şi preşedinte de Consiliu Judeţean Constantin Simirad a ajuns consilierul actualului primar al Iaşiului, Mihai Chirica. Nu pentru că nu am fi avut ce, ci pentru simplul fapt că ne-a fost extrem de greu să ne oprim din râs…

Şi pentru că nu vrem să ne batem capul prea mult cu această mişcare inteligentă (pentru nivelul lor de înţelegere – doar nu credeaţi că asta ar fi o decizie deşteaptă) a lui Mihai Chirica, o să vă reproducem câteva din comentariile cititorilor. Însă, două lucruri tot o să spunem:

1. Simirad a declarat în Ziarul de Iaşi că singurul scop pe care-l are este ca „ieşenii să obţină un primar pe care să-l regrete. Să fie un primar regretat”. Oare de ce a ţinut să spună asta? Se gândeşte deja la DNA?

2. Pe vremea când primar al Iaşiului era Gheorghe Nichita, Constantin Simirad a avut nevoie de Mihai Chirica să-i repare poarta (cunoscătorii ştie)! Acum, oare, ce nevoie mai are Constantin Simirad?

Citeşte şi „Iașiul are 4 autobuze noi. Mulțumim conducătorului iubit!”

Mai jos, după cum vă spuneam, vedeţi câteva din comentariile cititorilor (fără nicio modificare din partea noastră):

1. Mihaela: Oh,là, là… Mata esti vecin de cavou cu tata ( e mort demult),la Cimitirul Eternitate. Pardon….eu credeam ca. …,mi-am pus si ochelarii. cand am vazut articolul!.

2. huoooo: Iasul nu a avut aeroport si o mizerie de gara sateasca pentru ca Simirad a declarant ca lui nu-I trebuie aeroport pt ca acolo unde are treaba merge cu masina. Este o rusine sa fie readus acum si inca pentru relatii externe !!!! Inteleg ca e agent acoperit (acesta este si motivul pentru care statului roman i-a fost solicitata retragerea acestuia ca ambassador din Cuba) si ca exista presiuni si obligatii de a-I fi gasit un loc de conectare la banul public, dar va rugam putina decenta. Vremurile s-au mai schimbat si lumea s-a mai desteptat. plus ca acum aeroportul e altceva”.

3. Pitbull: Acum cred ca toti fraierii care au votat Chirica,vad ce gasca va conduce iar dezastruos urbea noastra cu Simirad linga elevul lui Nichita,parca suntem blestemati sa ne decida soarta niste imbecili hoti,profitori si incapabili,votati de handicapati mintal,asistati si tigani.Daca cei care sunt majoritari si au pretentii la o democratie europeana,nu vor iesi la vot,sa imigreze si sa lase tara,copii si fam. lor pe mana jnapanilor pusi pe capatuiala”.

4. indignatul: Sunt membru PSD de peste 20 de ani. Sunt siderat ca noul primar, in care-mi puneam sperante, promoveaza un rinocer bhiperoportunist care dupa ce se bucurase de toate demnitatile oferite pe tava de social-democrati, s-a declarat, fara pic de jena, „fan Basescu” si a parasit PSD, batandu-si joc de zecile de mii de votanti. Domnule Chirica, reveniti asupra acestei hotarari pripite si nu va puneti la cheremul acestui dinozaur politic odios.Veti pierde mult la imagine, dar ce-i mai rau este ca pierde partidul. Faptul ca politrucul a acceptat, dovedeste neobrazare. Cu primul prilej imi voi striga nemultumirea fatis la usa primariei. Nu se poate asa ceva. Ce, acesta este chivotul cu materie cenusie a urbei? Lasa-l, domnule, la smelt, nu mai resuscita licheaua”.

Să nu vă imaginaţi acum că aceste sunt toate. Nu! Sunt mult mai multe şi mult mai urâte la adresa noului cuplu de comici (dacă nu ar fi tragici) ai Iaşiului!

simirad

Sursa foto: Ziarul de Iaşi

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.