Miting pentru autostradă

Miting pentru autostradă

După organizarea coloanei auto care a parcurs, luna trecută, traseul viitoarei autostrăzi Ungheni – Iaşi -Târgu Mureş, un nou eveniment menit să atragă atenţia oficialităţilor de la Bucureşti asupra necesităţii construirii acestei importante artere va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, ora 12.00, şi vizează constituirea unui lanţ uman.

Evenimentul, denumit „Uniţi pentru autostradă“, va fi orgnizat de cele două asociaţii care militează pentru realizarea acestui obiectiv atât de important pentru Moldova şi pentru partea de nord a României, „Împreună pentru autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş„ şi „Moldova vrea autostradă“.

Miercuri seară a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor asociaţiei „Împreună pentru A8“ cu oameni de afaceri ieşeni interesaţi de construirea autostrăzii.

„A fost a doua întâlnire cu oamenii de afaceri, în timp ce politicul… încă mai aşteptăm acele declaraţii, angajamentul politic pentru acest proiect“, a spus Cătălin Urtoi, liderul asociaţiei şi unul dintre iniţiatorii evenimentului de sâmbătă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.