Moarte bizară la Mănăstirea Putna chiar înainte de Sfânta Maria Mare. Cum s-a întâmplat totul

Moarte bizară la Mănăstirea Putna chiar înainte de Sfânta Maria Mare. Cum s-a întâmplat totul

Un tânăr de 17 ani, elev la Seminarul din Iași, a murit în urma unui accident bizar petrecut în incinta Mănăstirii Putna din județul Suceava.

Sebastian Lungu a murit pe 14 august, din cauza unor leziuni neurologice cu care a fost diagnosticat după un accident petrecut într-o pivniță a Mănăstirii Putna.

Tânărul s-a rănit grav după ce și-a prins capul între barele liftului de marfă care deservește pivnița. A fost dus mai întâi la Spitalul din Suceava, cu un traumatism cranio-cerebral sever și a fost transferat la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie. Potrivit neurochirurgilor, tânărul avea leziuni grave.

IPJ Suceava a întocmit, un dosar penal de ucidere din culpă.

„Tânărul, elev al Seminarului din Iași, se afla cu încă patru-cinci colegi la o practică pe timpul verii la Mănăstirea Putna, acolo unde ajuta la diverse treburi. La un moment dat, vineri, a vrut să coboare într-o pivniță să aducă ceva ce îi ceruse un părinte. În acea pivniță se afla un ascensor pentru marfă prevăzut cu două uși metalice. Victima și-a prins capul în barele acestor uși. În cauză s-a deschis dosar penal de ucidere din culpă, vor fi audiați călugări și martori, să se vadă dacă se face sau nu vinovat cineva din personalul mănăstirii pentru accident”, a arătat comisar Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.