Modificări majore în circulația din Târgu Cucu

Modificări majore în circulația din Târgu Cucu

Pentru a mai fluidiza puțin circulația în centrul Iașiului, primăria a luat decizia de a face o serie de schimbări în zona Târgu Cucu.

Este vorba de intersecția de la Târgu Cucu și strada Stihii. Se va lăsa prioritate pe strada Stihii, cu coborâre spre Podul de Fier, și se va interzice virajul la stânga pentru cei care vin de pe Elena Doamna și ar vrea sa urce pe strada Stihii. Aceasta stradă face legătura dintre bulevardul Independenței și strada Cucu, cea care coboară spre Podul de Fier.

Citește și „Strategia de comunicare a lui Chirica sau cum să-i prostești pe ieșeni”

În altă ordine de idei, se vor lua o serie de măsuri și în ceea ce privește mai multe treceri de pietoni din Iași, în special cele din dreptul unităților de învățământ. Prima măsură: înființarea unei treceri de pietoni la Școala Waldorf, pe Calea Chișinăului.

2 comentarii la "Modificări majore în circulația din Târgu Cucu"

 1. aha   28/07/2017 at 3:46 pm

  “… și se va interzice virajul la stânga pentru cei care vin de pe Elena Doamna și ar vrea sa urce pe strada Stihii…”
  CE legatura are Elena Doamna cu Stihii???
  Poate ziceti de interzis la stanga din strada CUCU pe Stihii, spre Independentei, semn de interzis care este pus de multa vreme (si nu este respectat)…

  Răspunde
 2. ANTONESCU C-TIN   28/07/2017 at 7:18 am

  Foarte buna masura. Se poate face ceva si pe sensul de urcare, sa nu se mai formeze coada de masini atat de mare la semafor? Poate un pasaj subteran care sa iasa in Independentei?

  Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.